Wam Denim opent nieuwe winkel aan de Rechtestraat in Eindhoven

0

Fashion retailer Wam Denim opent medio november 2022 een nieuwe winkel aan de Rechtestraat 10 te Eindhoven. De winkel heeft een oppervlakte van circa 583 m² winkelruimte en circa 95 m² secundaire ruimte, verdeeld over verschillende vloerniveaus.

Wam Denim is opgericht in 2001 met als missie om tegen betaalbare prijzen, kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte kleding op de markt te brengen. Momenteel heeft Wam Denim ongeveer 30 vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en RSP Makelaars waren betrokken bij het tot stand komen van deze transactie. Wam Denim is in deze transactie geadviseerd door Jacobs Van der Meij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?