Michel Eijgelaar versterkt CBRE in noordelijke provincies

0

Per 3 oktober wordt het regioteam van CBRE in Noordoost Nederland uitgebreid met Michel Eijgelaar. Hij zal opereren vanuit Groningen en zich richten op verdere groei van de dienstverlening van CBRE in de drie meest noordelijke provincies.

Eijgelaar komt over van Cushman & Wakefield, waar hij de afgelopen 12 jaar werkzaam is geweest. Hier heeft hij de nodige kennis en ervaring opgedaan in aan- en verkoop en aan- en verhuur van onder andere industrieel en logistiek vastgoed, kantoren en residentieel vastgoed.

Eijgelaar zal onderdeel uitmaken van het landelijke MidCap-team en Advisory and Transactions. ‘Met de komst van Michel halen we een expert met diepgaande regionale kennis in verschillende vastgoedsectoren in huis, waardoor wij onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Deze versterking vormt onderdeel van onze strategie om verder te groeien in de steden in de noordelijke drie provincies.’ aldus Alwin Rijpstra, Cityleader Zwolle – Regio Noordoost Nederland bij CBRE Nederland.

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en biedt daardoor landelijke dekking. De vastgoedadviseur is verder nog gevestigd in Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?