Harbert Management Corporation en QUAN verkopen kantoorgebouw in Den Haag aan State Street

0

Een partner van Harbert European Real Estate Fund V, L.P. heeft kantoorgebouw Borneo, in samenwerking met QUAN, verkocht aan Irish Pension Fund. Borneo is gelegen aan de Anna van Saksenlaan 51 in Den Haag. De verkoopsom is niet bekend gemaakt.

Het kantoorgebouw – gelegen aan station Laan van Nieuw Oost-Indië – omvat 5.025 m² en beschikt over Energielabel A.

Reinier Wegman, Director Investment bij Savills in Nederland, licht toe: “Gezien de economische tegenwind zou men een negatief beeld kunnen schetsen van de kantorenmarkt. In de praktijk zie ik echter dat er nog steeds een sterke vraag is naar kwalitatief hoogwaardige kantoren, met name op toplocaties. De kantoren op strategisch gelegen locaties zijn in trek bij gebruikers, mede door de rol die OV speelt in mobiliteitsbeleid als onderdeel van duurzaamheidsdoelstellingen. Hierdoor zie je dat een kantoor zoals Borneo, direct gelegen aan een station, goed past binnen het huidige risicoprofiel van beleggers.”

Harbert Management Corporation (Europe) LLC en QUAN Investors werden geadviseerd door QB management (asset management), Savills (commercieel), Greenberg Traurig (juridisch) en CBRE (technisch). De koper werd geadviseerd door NL real estate – Knight Frank (commercieel), Houthoff (juridisch) en CVO Group (technisch).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?