JLL breidt MidCap activiteiten in Zuid-Holland uit met Johan Vonck

0

Per 1 oktober aanstaande is Johan Vonck benoemd tot eindverantwoordelijke voor JLL’s MidCap activiteiten in de Zuid-Hollandse markt. Het MidCap Investment team van JLL richt zich op beleggingen in het middensegment van de hele Nederlandse commerciële vastgoedmarkt en maakt onderdeel uit van het brede Capital Markets team Nederland van JLL. Vonck maakt de overstap vanuit JLL’s Valuation Advisory Team en brengt 22 jaar vastgoedervaring mee in zijn nieuwe rol bij JLL.

Vonck startte zijn carrière in 2000 bij JLL in Rotterdam en Den Haag in het Agency Industrial & Logistics team als vastgoedadviseur. Hierna vervolgde hij zijn loopbaan in JLL’s Valuation Advisory team waarbij hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de succesvolle groei van JLL’s taxatie activiteiten.

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland zegt hierover: “Met de komst van Johan zetten wij de groei van onze activiteiten in het MidCap segment verder kracht bij. Johan zijn ruime schat aan ervaring en achtergrond in vele verschillende sectoren van de vastgoedmarkt stellen ons in staat om nog meer opdrachtgevers in deze belangrijke regio van dienst te kunnen zijn.”

Het Nederlandse MidCap Investment team van JLL Nederland bestaat naast Vonck uit Pim Gooris en Thijs Tullenaar (Amsterdam), Marc Figlarek (Eindhoven), Christiaan de Rooij (Rotterdam) en Lennard van Weelde (Den Haag).

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?