Max van Oostenrijk als Head of Investor Relations naar Heeneman & Partners

0

Max van Oostenrijk (33) is gestart als Head of Investor Relations bij Heeneman & Partners. Als Head of Investor Relations houdt Max zich met name bezig met het contact met onze bestaande en nieuwe cliënten. Daarnaast zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van het informeren van de beleggers in de fondsen en is hij verantwoordelijk voor de marketing strategie.

Max was voorheen onder meer Head of Relations bij Benkey. In deze functie was hij verantwoordelijk voor sales, communicatie en relatiebeheer. Max heeft zijn ervaring opgedaan in verschillende financiële functies bij onder andere Florius, ABN AMRO en Corum Investments.

Over Heeneman & Partners
Heeneman & Partners is in 2009 opgericht. Wij bieden vastgoedbeleggingen aan voor zowel particulieren als institutionele partijen. Met meer dan EUR 360 miljoen aan fondsvermogen specialiseren wij ons in supermarktvastgoed, (wijk)winkelcentra, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed. Wij richten ons op beleggingsprojecten met een goed rendement en een beperkt risico. Heeneman & Partners staat voor ondernemerschap en jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van vastgoedbeleggingsfondsen. De persoonlijke relatie met onze klanten staat altijd centraal.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?