Marco Peetsma gaat hotelteam CBRE versterken

0

Per 3 oktober wordt het hotelteam van CBRE uitgebreid met Marco Peetsma. Peetsma zal zich als Associate Director gaan bezighouden met hoteltransacties in Nederland. Naast de 4 grote steden zal hij ook juist de hotelmarkt in de meer secundaire markten in Nederland, zoals Eindhoven, Breda, Zwolle en Tilburg, bedienen.

Peetsma heeft ruim 8 jaar bij Savills gewerkt, als taxateur en later als transactiemanager van hotelvastgoed. Daarna heeft hij ervaring opgedaan als asset manager bij Axa en Ecquity estate.

‘CBRE ziet een sterke toename van hoteltransacties in bovengenoemde én andere secundaire markten. In samenwerking met de regiokantoren van CBRE gaan wij ons, met de komst van Marco, hierop focussen.’ aldus Jan Steinebach, Head of Hotels – Capital Markets bij CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?