Kees van Hardeveld per 3 oktober naar CBRE Development Services

0

Kees van Hardeveld komt per 3 oktober als Senior Director het Development Services team van CBRE versterken. De afgelopen 2 jaar was Van Hardeveld technisch directeur bij vastgoedmanager Haavens. Nu komt hij terug bij CBRE waar hij voorheen ook al ruim 8 jaar werkzaam was. Hij zal zich in zijn nieuwe rol gaan richten op de vastgoedprojecten die CBRE met haar klanten ontwikkelt.

‘Met Kees halen we iemand in huis die onze organisatie heel goed kent en een sterk netwerk heeft. Hij komt het Development team van Its Bakker versterken om onze dienstverlening op het gebied van vastgoedontwikkeling verder te laten groeien.’ aldus Pieter Frederix, Executive Director Development Services bij CBRE Nederland.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?