Colliers opent nieuw kantoor in Eindhoven

0

Vastgoedadviseur Colliers heeft een belangrijke, nieuwe stap gezet in Eindhoven. Het bedrijf is verhuisd naar het Kennedyhuis, pal naast station Eindhoven Centraal en de Technische Universiteit. Met het nieuwe kantoor kan Colliers beter inspelen op de verdere groei in het zuiden van het land. De inrichting en het ontwerp komen van de eigen Design & Development-afdeling.

“We zijn trots op onze nieuwe thuisbasis,” zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers. “Het is een moderne, duurzame, flexibele én dynamische werkomgeving, een perfecte showcase voor de toekomst van vastgoed waarover wij dagelijks adviseren. We kozen bewust voor een OV-knooppunt, zodat we ook zonder auto goed bereikbaar zijn. Dat is cruciaal, omdat onze bedrijfsvoering binnen vijf jaar volledig CO2-neutraal moet zijn.”

Tot voor kort zat Colliers Eindhoven op een bedrijventerrein vlakbij de A2. De nieuwe vestiging ligt in het centrum, met alle voorzieningen, faciliteiten en dynamiek die werknemers tegenwoordig op prijs stellen. Bakker: “Met deze locatie kunnen wij de talenten aan ons binden die we nodig hebben om onze opdrachtgevers te voorzien van toekomstbestendige vastgoedadviezen.”

Lokaal kantoor met regionale kennis
Volgens Robert Kok, directeur Eindhoven, is het een plek waar de medewerkers centraal staan en klanten graag komen. “We zijn een lokaal kantoor met veel regionale kennis en persoonlijk contact met opdrachtgevers, die zowel bestaan uit particuliere ondernemers als grotere, institutionele partijen. Elke behoefte op vastgoedgebied kunnen we met onze experts invullen, van taxaties tot transacties en van verduurzaming tot beheer.”

De binnenstad van Eindhoven transformeert de komende jaren tot een spectaculair centrum met internationale allure, waar Colliers graag onderdeel van uitmaakt. Ramon van Stekelenborg, Director Agency, heeft niet voor niets hoge verwachtingen voor de toekomst. “Eindhoven heeft alle ingrediënten voor een wereldstad. Hier groeien start-ups tot scale-ups en bloeien ze tot corporates. Onze specialiteit is vastgoedeigenaren en huurders te verbinden in de zoektocht naar de perfecte huisvesting.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?