Courir opent derde vestiging in Eindhoven

0

De Franse retailer Courir, marktleider op het gebied van sneakers in Frankrijk, opent haar derde vestiging in Nederland aan de Rechtestraat 12 te Eindhoven. De winkel heeft een oppervlakte van circa 226 m² op de begane grond en circa 318 m² verdeeld over de 1e en 2e verdieping. De winkel opent eind oktober 2022 de deuren. Met verhuurder, een particuliere belegger, werd een langjarige huurovereenkomst afgesloten.

Het merk Courir, dat in 1980 werd opgericht, richt zich op de verkoop van sneakers, kleding en modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Met circa 260 winkels in Frankrijk en 340 in Europa heeft het merk Courir zich weten te vestigen als leider op het gebied van de sneakermode.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en RSP Makelaars waren betrokken bij het tot stand komen van deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?