Panattoni Nederland verwelkomt drie nieuwe collega’s

0

Panattoni Nederland breidt haar team uit met drie nieuwe collega’s: Wim van der Kooij is aangetreden als Property & After Sales Manager, Olena Lodder als Investment Manager en Melanie Röemer-Moolman als Technical Development Director. De benoemingen zijn in lijn met de groei die de grootste Europese logistieke vastgoedontwikkelaar in Nederland doormaakt en met de ambities die het bedrijf heeft ten aanzien van verdere ontwikkeling van de projectportefeuille.

Als Property & After Sales Manager gaat Wim van der Kooij de Property Management afdeling van Panattoni verder professionaliseren. Hij heeft bijna 40 jaar ervaring in vastgoedmanagement bij beursgenoteerde vastgoedfondsen en internationale logistieke beleggers.

Registeraccountant Olena Lodder is aangetreden als Investment Manager. Zij heeft zeer ruime ervaring in zowel de financiële sector als de vastgoedsector.

Het Technical Development team is uitgebreid met Technical Development Director Melanie Röemer-Moolman. Met Melanie haalt Panattoni een schat aan kennis en ervaring op het gebied van (internationale) projectontwikkeling, asset management en stedelijke ontwikkeling in huis.

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur: “Wim, Olena en Melanie zijn professionals die hun sporen binnen hun vakgebied hebben verdiend. Hun daadkracht en persoonlijkheid passen perfect bij het DNA van onze organisatie, dat zich kenmerkt door allround ondernemerschap en deskundigheid. In deze roerige tijden willen wij voor onze huurders en investeerders een betrouwbare partner zijn die hen van het juiste advies kan voorzien. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met dit team onze marktpositie in Nederland de komende periode verder gaan versterken en onze duurzame groeiambities gaan waarmaken.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?