Urban Interest Vastgoed verhuurt last mile in Tilburg aan AVA Benelux B.V.

0

JLL heeft namens opdrachtgever Urban Interest Vastgoed een langjarige huurovereenkomst gesloten met AVA Benelux B.V. voor het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein ‘Vossenberg 1’ aan de Herastraat 47 in Tilburg, bestaande uit 2.423 m² bedrijfsruimte, 109 m² mezzanine en 333 m² kantoorruimte. Verhuurder heeft dit bedrijfscomplex recentelijk in eigendom verkregen en binnen een kort tijdsbestek succesvol verhuurd.

AVA Benelux B.V. – onderdeel van Nissens Automotive Group – is met meer dan 50 jaar ervaring een toonaangevende internationale leverancier van hoogwaardige onderdelen voor motorkoeling en airconditioning voor de automotive aftermarket. Huurder opereert vanuit Nederland, Denemarken, Engeland, Frankrijk en Polen.

Naber Bedrijfshuisvesting was verantwoordelijk voor de commerciële begeleiding van huurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?