Brita opent kantoor op de de High Tech Campus

0

Het internationale waterfilter bedrijf Brita opent in de eerste helft van 2023 het nieuwe kantoor. Op de High Tech Campus huurt het bedrijf van 1.000 vierkante meter. Gezien het innovatie karakter past Brita goed op de High Tech Campus. Een mooie locatie om het bedrijf verder uit te bouwen en ontwikkelen.

De High Tech Campus staat ook wel bekend als de slimste vierkante kilometer van Europa. De Campus heeft een ecosysteem van 260 hightechbedrijven. De combinatie van technologie en business staat centraal in de talloze samenwerkingen op de Campus. In 2025 hoopt de Campus de meest duurzame campus van Europa te zijn. Naast de kantoren zijn er meerdere restaurants, winkels en sociale diensten te vinden.

Brita is een internationaal bedrijf met 30 nationale en internationale dochterbedrijven. Het bedrijf is marktleider in waterfilters en produceert waterfilterkannen en -kranen voor in huis, tot professionele filtratieoplossingen.

Colliers adviseerde in deze transactie Brita. High Tech Campus is deze transactie geadviseerd Romy Rooijakkers en Naomi Koppens (JLL) en Jean-Paul van Ooijen en Marcel van Veghel (High Tech Campus).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?