BPD benoemt Ruud van Dam als financieel directeur voor Nederlandse ontwikkelactiviteiten

0

Per 1 oktober aanstaande zal Ruud van Dam (52) starten als financieel directeur bij BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en toetreden tot het management team in Nederland onder leiding van algemeen directeur Harm Janssen. Ruud van Dam heeft zeer uitgebreide ervaring in financieel eindverantwoordelijke functies bij onder meer MAB Development en de afgelopen 7 jaar was hij CFO bij DW Property (voorheen Reggeborgh Vastgoed).

Walter de Boer, CEO BPD, over de benoeming: ‘Ik kijk er naar uit dat Ruud onze financiële functie in Nederland komt versterken. Zijn diepe ervaring met vastgoedfinanciering is van groot belang bij het waarmaken van onze missie om wonen voor iedereen in Nederland bereikbaar en betaalbaar te houden. Met een jaarlijkse woningbouwproductie van ruim 6.000 woningen in Nederland, sturen we de komende jaren sterk op het grootschalig toevoegen van betaalbare woningen aan de woningvoorraad. Om dit waar te kunnen maken wordt het nog belangrijker om de kosten van onze werkzaamheden gedurende de ontwikkeling en realisatie te beheersen en te managen. Met Ruud aan het financiële stuur van onze Nederlandse ontwikkelactiviteiten heb ik er alle vertrouwen in dat we dit gaan waarmaken.’

Over BPD
BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit vier kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds’ op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Naast Nederland is BPD ook actief in Duitsland, waar het bedrijf vanuit 10 kantoren werkzaam is onder de naam BPD Immobilienentwicklung. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd.de

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?