Perridon Holdings verkoopt villa’s aan de Westersingel 97-102 te Rotterdam

0

De naast elkaar gelegen monumentale stadsvilla’s zijn gelegen op een uniek en riant perceel van maar liefst 4.433 m² eigen grond, midden in het centrum van Rotterdam. Het totale metrage van de panden bedraagt ca. 3.180 m² BVO.

De herenhuizen zijn aanvankelijk omstreeks 1870 gebouwd als woningen. Later is het gebruik gewijzigd naar kantoor. De objecten zijn op dit moment vanuit leegstandsbeheer tijdelijk in gebruik.

De villa’s zijn verkocht aan een particuliere belegger. De nieuwe eigenaar is voornemens om met duurzame investeringen de villa’s in hun oude glorie te herstellen. Er wordt gewerkt aan een toekomstgericht plan, waarbij de panden (gedeeltelijk) de huidige kantoorfunctie zullen behouden.

Perridon Holdings werd bij de verkoop juridisch bijgestaan door Van der Stap Notarissen en commercieel geadviseerd door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?