Oudste stenen gebouw van Utrecht wordt vergadercentrum

0

Kasteel Drakenburg, op de hoek Drakenburgstraat/Oudegracht, wordt de komende maanden verbouwd tot een vergadercentrum.

Kasteel Drakenburg is het oudste stenen gebouw van Utrecht en een van de mooiste monumenten van de stad. Boven de winkel van Coef worden 6 bijzondere, sfeervolle vergaderappartementen gerealiseerd. Het vergadercentrum is een uitbreiding van de Kunstkamer Utrecht dat nu al een aantal vergaderappartementen exploiteert op de Kromme Nieuwegracht. De unieke formule van dit vergadercentrum is de basis voor de uitbreiding in Kasteel Drakenburg.

De verwachting is dat de Kunstkamer aan de Drakenburgstraat op 1 februari 2023 de deuren opent.

A&M Makelaars trad bij deze transactie op namens verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?