Tienjarig huurovereenkomst tussen World Port Center en VARO Energy Netherlands

0

Het World Port Center heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met VARO Energy Netherlands B.V. voor de huur van 2.858,80 vierkante meter kantoorruimte gelegen op de achtste en negende verdieping. In aanvulling op de standaard huurovereenkomst hebben huurder en verhuurder – evenals de overige huurders van het gebouw – een ‘blue lease -huurovereenkomst’ gesloten, waarin partijen gehouden zijn zich zodanig te gedragen dat aan de normen van de reeds verkregen WELL-Gold en BREEAM-NL Excellent certificering wordt voldaan.

De entree van het gebouw is recentelijk volledig aangepast naar het ontwerp van de gerenommeerde Nederlandse architect ‘Mecanoo’ en is onder andere voorzien van een ultramodern toegangscontrolesysteem (met onder andere gezichtsherkenning). Dit alles maakt het World Port Center één van de meest duurzame, gezonde en veiligste kantoorgebouwen in Nederland.

Met de komst van VARO Energy Netherlands B.V. is het gehele kantoorgebouw verhuurd. De eigenaar van het World Port Center werd gedurende het transactieproces tezamen geadviseerd door Unifore Real Estate B.V. (asset-manager) en Colliers (verhuurmakelaar). VARO Energy Netherlands B.V. werd geadviseerd door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V..

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?