Crop accountants en adviseurs huurt kantoorruimte in gebouw Avenue aan de Europalaan 40 te Utrecht

0

Het gaat om circa 915 m² kantoorruimte en 17 parkeerplaatsen. ‘Gebouw Avenue’ is een nieuw icoon in Utrecht. Ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Graziosi Progetti. Een nieuwe parel in het Utrechtse kantorenlandschap. Gelegen op een strategische locatie tussen de snelweg en het historische centrum van Utrecht.

In 2021 is het gebouw volledig gerenoveerd, waarbij van lichte materialen en een verfijnde afwerking, zoals prachtige hout accenten, subtiele gouden details en wit marmer gebruik is gemaakt. Door de volledig vernieuwde installaties en inrichting is er een comfortabele en gezonde werkomgeving gecreëerd, die klaar is voor de toekomst. Het gebouw biedt haar gebruikers een volledig ingericht meeting centre met diverse vergaderzalen, een verfijnd afgewerkte social space en een koffiebar/grab & go restaurant.

Gebouw Avenue maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2019 in beheer is bij Nexus Real Estate.

JLL heeft de verhuurder Nexus Real Estate geadviseerd. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting heeft de huurder geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?