Sloof Logistiek en Warehousing B.V. huurt Oostelijke Randweg 42a Moerdijk

0

Het logistieke bedrijfscomplex gelegen in het industriegebied van Port of Moerdijk, bestaande uit ca. 8.313 m² bedrijfsruimte, ca. 1.700 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen is volledig verhuurd. Bijzonderheden aan deze locatie zijn o.a. de aanwezigheid van 16 loadingdocks, 1 overheaddeur en een vrije hoogte van 11,40 meter.

Sloof Logistiek en Warehousing B.V. neemt de volledige bedrijfsruimte en kantoorruimte in gebruik. Sloof Transport, opgericht in 1946 is een allround transportbedrijf dat naast de reguliere transportactiviteiten ook actief is in warehousing.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis & Dynamis Logistiek) begeleidde de transactie namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?