Courir opent tweede Nederlandse winkel in Breda

0

De Franse retailer Courir, marktleider op het gebied van sneakers in Frankrijk, opent haar tweede vestiging in Nederland aan de Ginnekenstraat 34 te Breda. De winkel heeft een oppervlakte van circa 315 m² op de begane grond en circa 109 m² verdeeld over de 1e en 2e verdieping. De winkel opent medio oktober 2022 de deuren. Met verhuurder Primonial Real Estate is een langjarige huurovereenkomst afgesloten.

Het merk Courir is opgericht in 1980 en richt zich op de verkoop van sneakers, kleding en modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Met circa 260 winkels in Frankrijk en 340 in Europa heeft het merk Courir zich weten te vestigen als leider op het gebied van de sneakermode.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is exclusief vastgoedadviseur van Courir in Nederland en op zoek naar geschikte winkellocaties in de top 20 steden van Nederland. De verhuurder werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs en Esset Property Management.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?