Alix the Label huurt winkelruimte aan de Choorstraat 13 te Utrecht

0

Vastned Retail Nederland B.V. heeft overeenstemming bereikt met Alix the Label over de huur van de Choorstraat 13 te Utrecht. Het betreft een markante winkelruimte, gelegen op de hoek van de Choorstraat en de Steenweg. De winkel is ca. 80 m² groot en was voorheen verhuurd aan Essentiel.

Alix The Label is een nieuw no-nonsense modelabel met bijzondere items en luxe basics voor vrouwen met een veelzijdige en jonge persoonlijkheid. Speciaal ontworpen voor dames, die de wereld zien als een bron van inspiratie.
Voor Alix the Label is dit de vierde winkel in Nederland na Eindhoven en Den Bosch en de recente opening in Haarlem. Per 1 oktober zal een nieuwe vestiging in Den Haag worden opgeleverd.

Insight Real Estate vertegenwoordigde Vastned bij de verhuur en heeft namens Vastned ook Steenweg 26 te Utrecht in de verhuur. MREC vertegenwoordigt Alix the Label bij de aanhuur van nieuwe winkels in Nederland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?