Victoria Renzelmann versterkt team Sectie5

0

Met ingang van 1 september is Victoria Renzelmann in dienst getreden bij Sectie5. Als Investment Manager gaat Victoria bij het Healthcare Team aan de slag. Met de komst van Victoria is het team van Sectie5 weer op volle sterkte.

Victoria heeft jarenlange ervaring als zorgvastgoedadviseur. Ze werkte bij zowel het strategische zorgvastgoedteam als het Capital Markets team van vastgoedadviseur CBRE.

Sectie5 is zeer verheugd over de komst van Victoria. Jeroen van Valen, partner bij Sectie5: ‘Victoria zal als ervaren zorgvastgoedprofessional van grote toegevoegde waarde zijn voor ons team. Met haar expertise kan de zorgportefeuille verder worden uitgebouwd, conform de strategie van Sectie5.’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?