Annexum zet in op verdere groei

0

Twee nieuwe partners benoemd.

Vastgoedbelegger Annexum heeft sinds vandaag twee nieuwe partners: Ronald Jansen en Jeppe de Boer. Zij gaan zich met oprichter en huidige CEO Huib Boissevain richten op verdere groei van de onderneming.

Ronald Jansen werkte de afgelopen zes jaar bij Annexum, waar hij als Transaction Manager onder meer verantwoordelijk was voor grote transacties en de (her)structurering van fondsen. In het verleden was hij er ook al zo’n vijf jaar werkzaam. Ook was Ronald Asset Manager bij een investeringsfonds met een focus op hotels.

Jeppe de Boer heeft een lange staat van dienst in Europees vastgoed, was Investment Banker bij Goldman Sachs en bekleedde senior bestuurs- en managementposities bij verschillende internationale ondernemingen. De laatste zeven jaar gaf hij leiding aan de door hem opgerichte corporate finance firma Masterdam.

Huib Boissevain: “Ronald is een Annexum-veteraan die de organisatie én de markt van binnen en buiten kent. Met Jeppe hebben we een maatschappelijk betrokken ondernemer in huis, met een focus op vastgoed, finance en strategie. De afgelopen dertig jaar werkte hij als Bestuurder, Investment Banker en Beleggingsmakelaar in Londen, Moskou, Rotterdam en Amsterdam. Hij brengt een schat aan ervaring mee. Wij kijken ernaar uit om samen de volgende fase in te gaan en te werken aan de verdere groei van Annexum.”

Over Annexum
Annexum is gespecialiseerd in het structureren, plaatsen en beheren van vastgoedbeleggingsproducten voor de particuliere en institutionele markt. Via Annexum investeren particuliere beleggers in kantoren, supermarkten, winkels, woningen en meer. Sinds de start in 2000 heeft Annexum veel kennis en ervaring in de vastgoedmarkt opgebouwd en is met ruim € 1 miljard belegd vermogen een voortrekker in het transparant maken van beleggingsproducten voor de particuliere belegger. Annexum is gehuisvest in het World Trade Center te Amsterdam.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?