Nieuwgeluk Real Estate koopt Sarphatistraat 59, 61 & 63 Amsterdam

0

Op een centrale locatie in Amsterdam naast metrostation Weesperplein heeft Nieuwgeluk Real Estate, 3 naast elkaar gelegen panden van in totaal ca. 900 m² aangekocht van een particuliere belegger.

Op de begane grond is de winkel verhuurd aan Bakhuys Amsterdam t.b.v. café, bakkerij en patisserie. De 4 ruime bovengelegen appartementen zijn tevens aangekocht en verhuurd. Dit type vastgoed sluit goed aan bij focus van koper op aantrekkelijke binnensteden.

Nieuwgeluk Real Estate – onderdeel van Nieuwgeluk Group – is een ondernemende Nederlandse family office uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met de focus op retail en woningen. Naast Real Estate is Nieuwgeluk actief in een breed scala investeringscategorieën die zijn onderverdeeld in Investments en Retail.

Nieuwgeluk Real Estate werd bij deze off market transactie geadviseerd door Prime Realty Partners. Verkoper werd geadviseerd door Yield Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?