Nieuwe kantoorruimte voor Princes Foods

0

Marktleider voor visconserven Princes heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met a.s.r. real estate voor ca. 663 m² in kantoorgebouw Willemswerf in Rotterdam. Princes is al sinds 1999 gehuisvest op deze locatie en verhuist nu naar een hoger gelegen verdieping van het gebouw.

De Willemswerf is gelegen aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Het is een kantoorgebouw met een markante architectuur, ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. Van het gebouw zijn 17 etages ingericht als kantooretage, goed voor in totaal een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 37.000 m².

In 2015 is het complex gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter.

CBRE adviseerde de huurder Princes Foods bij de totstandkoming van deze transactie. De verhuurder werd begeleid door Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?