Spectrum Oogzorg opent nieuwe vestiging in Almelo

0

Spectrum Oogzorg heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 525 m² kantoor- en praktijkruimte op de eerste verdieping van het Rijksmonumentale Twenthe Centrum aan het Twentheplein 1-3 in Almelo.

Vier maanden na de opening van de eerste oogheelkundige kliniek in Rozendaal, opende Spectrum Oogzorg begin augustus 2022 de tweede vestiging in Almelo in het prachtige Twenthe Centrum.

Modern bedrijfsverzamelgebouw
Het Rijksmonumentale bedrijfscomplex uit 1915 is de voormalige Stoomspinnerij Twenthe. In 2012 is het gebouw compleet gerenoveerd tot een modern, multifunctioneel bedrijfs-/kantoorverzamelgebouw.

De gevels zijn met zorg hersteld waarbij de uitstraling van het originele gebouw behouden is. Ook authentieke details zoals hoge plafonds en grote raampartijen zijn bewaard gebleven.

Oogheelkundige kliniek
Spectrum Oogzorg biedt toegankelijke en passende oogzorg, binnen een netwerk van oogzorgprofessionals. Door slimme apparatuur kan de kliniek betaalbare en kwaliteitsvolle zorg leveren.

Samenwerking OZCT
In samenwerking met Oogzorgcentrum Twente (OZCT) biedt Spectrum Oogzorg verzekerde oogzorg voor vrijwel alle oogaandoeningen zonder wachttijden. Patiënten kunnen doorverwezen worden door de huisarts of optometrist via zorgdomein.

Perfecte locatie
Het Twenthe Centrum heeft een ideale ligging in het centrum van Almelo. Het NS- en busstation zijn op één minuut loopafstand.

Masha van der Velde van Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens M7 Real Estate Netherlands begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?