Flying Tiger Copenhagen opent flagship store in Westfield Mall of the Netherlands

0

Flying Tiger Copenhagen – The Netherlands heeft recent een nieuwe huurovereenkomst gesloten in Westfield Mall of the The Netherlands. Het gaat om ruim 292 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping in het winkelcentrum. De winkel is gelegen aan de Rozemarijn 18 in de directe omgeving van WE, Amac, Skechers en Rituals. De overeengekomen condities zijn marktconform.

Na Haarlem is dit de tweede nieuwe winkel van Flying Tiger Copenhagen dit jaar. De winkel zal in oktober haar deuren openen voor het publiek en zal worden voorzien van een iconische pui en een winkelinrichting volgens het nieuwste concept van Flying Tiger Copenhagen.

Flying Tiger Copenhagen wordt vertegenwoordigd door Insight Real Estate en is nog op zoek in diverse steden naar nieuwe locaties.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?