Colliers viert promoties

0

In totaal hebben negen medewerkers afgelopen kwartaal promotie gemaakt. Daarnaast zijn vijf medewerkers doorgestroomd naar een andere afdeling binnen Colliers en zijn acht stagiaires ingestroomd in vaste dienst. Al deze inmiddels ex-stagiaires zijn gedreven, gepassioneerde professionals in spe en hebben dit bewezen tijdens hun stage en hebben bij hun afstuderen de hoogste cijfers gehaald.

Sinds 1 september is Marieke Dessauvagie verantwoordelijk voor Hotel Consultancy Benelux. Hanneke de Vries neemt samen met Jan Hendrik Golubowitsch de leiding over Hotel Transactions. Denise Jacobs richt zich in haar nieuwe functie als Head of Property Marketing op de ontwikkeling van de afdeling en uitbreiding van diensten.

“Met de promoties belonen we de inzet van deze collega’s voor onze opdrachtgevers en intern,” zegt Dirk Bakker, CEO van Colliers. “Persoonlijke en professionele groei staan voor ons centraal en bepalen het succes van onze organisatie. We investeren in lange termijn relaties, zowel met opdrachtgevers als onze eigen medewerkers’’.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?