Tijs Schlooz versterkt Capital Markets Industrial & Logistics Team van JLL in Eindhoven

0

Tijs Schlooz is per 1 september gestart in het Capital Markets Industrial & Logistics team van JLL in Eindhoven.

Tijs gaat zich in zijn rol als consultant actief bezighouden met Industrial & Logistics vastgoedbeleggingen gericht op het MidCap-segment in heel Nederland.

Tijs is onlangs afgestudeerd aan Fonty Hogescholen te Eindhoven en heeft binnen JLL onderzoek verricht naar ESG binnen de Industrial & Logistics markt. Tijs heeft eerder ervaring opgedaan bij CBRE in Eindhoven, waar hij werkzaam was als stagiair en werkstudent.

Thijs van de Meulengraaf, Head of Capital Markets Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “We zijn erg verheugd dat Tijs bij JLL is afgestudeerd met het actuele thema ESG, zodat dit meetbaar is geworden en wij onze dienstverlening kunnen verbreden. Met de afronding van zijn studie bij JLL – en dito werkervaring binnen het I&L Capital Markets team – verwachten we met Tijs’ focus op de MidCap-transacties onze toegevoegde waarde in dit segment per direct te vergroten.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?