Acquisitieteam Ten Brinke Nederland versterkt met de komst van Manon Groot

0

Vanaf 1 september heeft Ten Brinke haar acquisitieteam versterkt met Manon Groot. Zij heeft veel ervaring opgedaan in o.a. een commerciële rol bij McDonalds maar ook in haar eerdere vastgoed gerelateerde functies bij Action en de Amsterdamse woningbouwcoöperatie Eigen Haard. In haar rol als Senior Commercieel Ontwikkelaar gaat zij zich met name focussen op nieuwe projecten en samenwerkingen in het noorden van de Randstad en noord Nederland.

Samenwerking
Veel expertise is intern aanwezig, maar Ten Brinke gaat graag de samenwerking met andere professionele partijen aan. Projectmatig wordt samengewerkt met grondeigenaren, beleggers, eindgebruikers en andere ontwikkelaars waarbij meerwaarde realiseren centraal staat. Manon zal hier een belangrijke verbindende rol in hebben.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?