Wouter Renardel de Lavalette Head of Development bij Colliers

0

Per 1 september is Wouter als Head of Development gestart bij het Design & Development team van Colliers. Wouter wordt verantwoordelijk voor de Development afdeling binnen het D&D- team en zal zich bezig houden met de verdere groei van dit team en het vergroten van de ontwikkel-opdrachtenportefeuille. In samenwerking met het team van architecten en bouwkostenmanagers zetten we met de komst van Wouter een krachtige commerciële stap in de advisering van nieuwbouw, renovatie en transformatie-projecten.

De afgelopen 3,5 jaar werkte Wouter als Consultant Agency voor de kantorenmarkt in Utrecht. Naast de verantwoordelijkheden van de verhuuractiviteiten in de regio Utrecht, adviseerde hij onder andere bol.com met de vastgoed-uitdagingen die komen kijken bij de snel groeiende organisatie. Sinds 1,5 jaar is hij een van de board members van FRESH Professionals, waar hij verantwoordelijk is voor alle netwerk activiteiten zoals borrels en clinics.

‘’De komst van Wouter is van grote toegevoegde waarde voor onze afdeling,’’ Zegt Niels Huijsmans, Director Design & Development. ‘’Met zijn komst kunnen we onze klanten beter adviseren en gaan we proactief op zoek naar de kansen van de gebouwen en vastgoedportefeuilles. Dit om beter bij te dragen aan de rendementsdoelstellingen van de huidige en toekomstige klanten van Colliers.’’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?