CBRE Zwolle breidt uit met Jochem Sanders

0

Dienstverlening logistieke sector wordt verder uitgebouwd.

Per 1 september wordt het regioteam van CBRE in Zwolle uitgebreid met een adviseur gespecialiseerd in logistiek en industrieel (I&L) vastgoed. Jochem Sanders gaat als Associate Director de positie van CBRE verder uitbouwen in de regio Noord Oost-Nederland, momenteel een zeer actieve regio op gebied van I&L.

Sanders komt over van HIDC (Holland International Distribution Council) waar hij verantwoordelijk was voor het Europese business development. Hij voorzag daarbij met name Britse bedrijven van een logistieke oplossing in Nederland.


Jim Orsel, Head of Industrial & Logistics bij CBRE: “Binnen CBRE zien wij grote kansen in de dynamische markt van het I&L vastgoed. Met Jochem halen wij een expert met meer kennis van de sector in huis, waarmee wij onze dienstverlening binnen de sector nog verder willen gaan uitbouwen.”

“De regio Noord Oost-Nederland geldt als belangrijke logistieke hub en corridor naar Noord- en Oost-Europa. Mede door deze goede bereikbaarheid is de logistieke voorraad in deze regio in de afgelopen 10 jaar met 50% gestegen. Dit geeft aan dat de logistieke markt een volwassen markt is geworden die vraagt om extra expertise in dit gebied.” aldus Alwin Rijpstra, Cityleader Zwolle – Regio Noordoost Nederland bij CBRE Nederland.

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en biedt daardoor landelijke dekking. De vastgoedadviseur is verder nog gevestigd in Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?