Urban Interest koopt bioscoop Pathé Buitenhof in Den Haag via een sale & leaseback

0

Urban Interest heeft bioscoop Pathé Buitenhof in Den Haag aangekocht via een sale & leaseback constructie. Het pand is gelegen aan het plein Buitenhof en heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 3.857 m². De huurovereenkomst is op basis van een initiële huurtermijn van 15 jaar afgesloten.

De huidige exploitant Pathé is sinds 1995 op deze locatie gevestigd en heeft het gebouw in 1995 en 2009 ingrijpend gerenoveerd. De boutique bioscoop beschikt over 6 zalen met een capaciteit variërend van 99 – 390 stoelen, alsmede een grand café/restaurant. Het monumentale pand dateert uit de 17e eeuw en kent derhalve een rijke historie.

Verkoper werd bijgestaan door Cushman & Wakefield, NautaDutilh en PWC.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?