Shoeby opent nieuwe winkel in Wassenaar

0

Shoeby heeft recent een nieuwe huurovereenkomst gesloten aan de Langstraat 66 in Wassenaar. De winkel van ruim 300 m² is geheel gelegen op de begane grond en is gesitueerd in de directe omgeving van Blokker, Hema, Kruidvat, Douglas, Ekoplaza, Shuz by Theil en diverse andere fraaie retailers. De overeengekomen condities zijn marktconform.

De winkel zal worden verbouwd conform het nieuwste Shoeby-concept en zal in september haar deuren openen voor het publiek.

Bayer Vastgoed (verhuurder) wordt vertegenwoordigd door Insight Real Estate & Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting en heeft nog een fraaie hoeklocatie aan de Molenstraat 2-4 (hoek Langstraat) van ca. 280 m² BVO met 13 meter front naast dit object te huur.

Shoeby wordt vertegenwoordigd door Univast Retail.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?