Jelle van der Niet in dienst bij Spring Real Estate

0

Spring Real Estate heeft haar organisatie versterkt met de aanstelling van Jelle van der Niet. Jelle treedt in dienst als Vastgoedadviseur en komt het MidCap Investments team versterken.

Binnen het team zal Jelle ondersteuning bieden bij beleggingstransacties. Spring MidCap Investments is gericht op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt tot circa 10 miljoen euro.

Tijdens het afronden van de studie Commerciële Economie was Jelle al een jaar werkzaam bij Spring Services in het Lead Generation team als Sales Associate. Hierna heeft hij 5 maanden stagegelopen bij MidCap Investments. Gedurende deze periode heeft hij onderzoek gedaan naar de motieven van particuliere vastgoedbeleggers bij het kiezen voor een makelaar bij de verkoop van beleggingsvastgoed tot een bedrag van ca. 10 miljoen euro.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?