Nieuwgeluk verhuurt winkelruimte aan Praxis City in Amsterdam

0

Praxis City heeft afgelopen woensdag haar nieuwe winkel geopend aan de Eerste van Swindenstraat 195 in Amsterdam-Oost. In deze stadswinkel kunnen klanten terecht voor basis klusbenodigdheden en handige services zoals verf mengen, gereedschapsverhuur en een maakplaats waar klanten zelf kleine klussen kunnen uitvoeren. De praktische City-winkels worden erg gewaardeerd door consumenten die snel iets nodig hebben en door doelgroepen met beperkt autobezit zoals studenten of starters.

De winkelruimte bedraagt ongeveer 262 m² bvo en is gelegen in de nabijheid van de populaire Dappermarkt. Kroese Paternotte trad op namens verhuurder en Bas Retail namens huurder.

Over Nieuwgeluk Real Estate
Nieuwgeluk Real Estate – onderdeel van Nieuwgeluk Group – is een ondernemende Nederlandse family office uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met de focus op retail en woningen. Naast Real Estate is Nieuwgeluk actief in een breed scala investeringscategorieën die zijn onderverdeeld in Investments en Retail.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?