Jumper huurt winkelruimte in Nijmegen Dukenburg

0

Nieuwgeluk en dierenwinkelketen Jumper hebben een huurovereenkomst gesloten voor de verhuur van ruim 750 m² bruto vloeroppervlakte winkelruimte aan Zwanenveld 90-74 te Nijmegen.
De winkelruimte is 24 augustus geopend voor publiek.

De komst van Jumper in stadsdeelcentrum Dukenburg past goed in de vernieuwing die er momenteel plaatsvindt. Dukenburg wordt grondig gerenoveerd. Voor een deel van dit centrum en de directe omgeving ervan wordt gewerkt aan de transformatie van een aantal winkels naar woningen. Ook verbetert men de openbare ruimte en de bereikbaarheid.

Nieuwgeluk is blij met de huurovereenkomst met Jumper. Met de komst van Jumper in Dukenburg wordt het winkelaanbod niet alleen diverser, maar ook relevanter voor de bewoners van de wijk.

Jumper is een winkelformule met ruim 80 winkels door heel Nederland op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. De nieuwe winkel wordt een ware belevenis voor alle dierenliefhebbers waar alles voor huisdieren te vinden is onder één dak.

Verhuurder werd bij de verhuur geadviseerd door Univast Retail.

Over Nieuwgeluk
Nieuwgeluk Real Estate – onderdeel van Nieuwgeluk Group – is een ondernemende Nederlandse family office uit Hilversum, dat investeert in direct en indirect vastgoed met de focus op retail en woningen. Naast Real Estate is Nieuwgeluk actief in een breed scala investeringscategorieën die zijn onderverdeeld in Investments en Retail.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?