Zijlstra B.V. sluit huurovereenkomst in Tiel

0

Zijlstra B.V. heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van het logistieke bedrijfscomplex gelegen aan Het Eek 1 in Tiel. Het complex, gelegen op bedrijventerrein ‘Medel’, bestaat uit circa 18.920 m2 bedrijfs- en kantoorruimte, mezzanine en kantine.

Zijlstra B.V., opgericht in 1957 is een totaalleverancier van (klein)meubelen en verlichting. De collectie bestaat uit unieke producten welke allemaal binnenshuis ontworpen en ontwikkeld worden. Zijlstra is continu bezig met productontwikkeling en het bedenken van nieuwe artikelen, waarbij zij zich inzetten om van een ruwe schets naar een product te komen die de consument graag in zijn huis ziet staan.

De verhuurder, Pakhuis Tiel B.V., is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?