ManpowerGroup verhuist naar SECOYA in Utrecht

0

Eind dit jaar opent ManpowerGroup de deuren van een nieuw kantoor op de Utrechtse Secoya Campus. Aan de Papendorpseweg 97 huren zij 700 m² kantoorruimte op de derde verdieping van Gebouw B. ManpowerGroup is wereldwijd expert op het gebied van arbeidsmarktoplossingen.

SECOYA is een levendige campus die bestaat uit vijf gebouwen. Het biedt verschillende faciliteiten, zoals een koffiebar met loungeruimte, een restaurant met open keuken, flexwerkplekken en vergaderruimten. De werknemers op de campus kunnen daarnaast wekelijks deelnemen aan bootcamps en gebruikmaken van leenfietsen.

De keuze van ManpowerGroup viel op SECOYA vanwege de ruime voorzieningen in combinatie met de goede bereikbaarheid, zowel per openbaar vervoer als de elektrische auto. Door de centrale ligging in het land kunnen de verschillende brands hier makkelijk samenkomen.

Voor ManpowerGroup was duurzaamheid een belangrijke voorwaarde voor het kiezen van een kantoor. De organisatie heeft ambitieuze doelstellingen op het gebied van CO²-reductie. De verhuurder van het kantoor, Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek vertegenwoordigd door MN Dutch Real Estate, gaat SECOYA de komende jaren verder verduurzamen. In 2023 worden onder andere zonnepanelen aangebracht voor de algemene ruimten en de verlichting wordt vervangen voor ledlampen.

Colliers adviseerde ManpowerGroup. Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting adviseerde de verhuurder.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?