Bedrijfspand van ca. 2.500 m² verhuurd in Hengelo

0

Het bedrijfspand aan de Granaatstraat 20 in Hengelo is langjarig verhuurd aan Satink Classic Car Creations en Machinefabriek Ten Heggeler. Beide bedrijven van eigenaar Peter Satink verhuizen naar het pand met een totale oppervlakte van bijna 2.500 m².

Het representatieve bedrijfscomplex dat per 1 juli a.s. is verhuurd, is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo. Voorheen was Staples Office Centre hier gevestigd. Die keten heeft alle vestigingen gesloten en verkoopt alleen nog via een webshop.

Het bedrijfspand bestaat uit een bedrijfsruimte, magazijn, kantoren en opslagruimte. Het beschikt over een ruim buitenterrein en ligt dichtbij de op- en afritten van de A35.

Expert in klassieke auto’s
Satink Classic Car Creations is een expert in het restaureren, repareren en onderhouden van klassieke auto’s. Door jarenlange ervaring en kennis staat het bedrijf garant voor een optimaal resultaat en wordt het hoog aangeschreven in zowel binnen- als buitenland.

Machinefabriek
De Machinefabriek Ten Heggeler heeft al meer dan 90 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en assembleren van ultra precisie projecten voor diverse markten. Het bedrijf verzorgt het proces van ontwerp, productie tot levering.

Twee bedrijven op één locatie
“We denken al een tijdje na over een nieuw bedrijfspand, omdat wij op onze huidige twee locaties in Hengelo zo langzamerhand uit ons jasje groeien. In dit nieuwe pand kunnen wij nóg efficiënter werken en hebben wij meer faciliteiten voor beide activiteiten”, zegt eigenaar Peter Satink

Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens M7 Real Estate Netherlands begeleid, in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?