OSW Netherlands B.V. huurt bedrijfscomplex in Helmond van ca. 12.000 m²

0

JLL heeft namens opdrachtgever Mirastar-KKR het bedrijfscomplex in Helmond volledig en langjarig verhuurd aan OSW Netherlands B.V. Het complex is gelegen aan de Vossenbeemd 112a op bedrijventerrein ‘Hoogeind’ en bestaat uit 9.325 m² warehouse, 220 m² mezzanine, 1.676 m² kantoorruimte en 698 m² buitenterrein. Mirastar-KKR heeft dit object recentelijk in eigendom verkregen en binnen een kort tijdsbestek succesvol verhuurd.

Bedrijventerrein Hoogeind ligt strategisch tussen Eindhoven en Venlo nabij de A67 en is het grootste en oudste bedrijventerrein van Helmond.

Huurder komt uit het Azië-Pacific gebied en is een groothandel gericht op dakgebonden solarsystemen voor professionele installatiebedrijven. OSW Netherlands B.V. heeft voor dit bedrijfscomplex gekozen vanwege de locatie, de directe beschikbaarheid en het aantrekkelijke metrage om direct invulling te geven aan de bulkopslag van haar producten.

JLL heeft eigenaar Mirastar-KKR begeleid bij deze transactie in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers. CMS verzorgde het juridisch advies namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?