Union Investment tekent nieuwe overeenkomst met Capital Group in UN Studio op de Amsterdamse Zuidas

0

Union Investment Real Estate GmbH heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met de Amerikaanse Asset Management firma Capital International Management Company S.à.r.l. in UN Studio, gelegen aan de Parnassusweg 801-843. Het betreft een langjarige huurovereenkomst van circa 550 m2.

Savills heeft Union Investment Real Estate RmbH geadviseerd bij de huurverlenging in UN Studio. Capital International Management Company S.à.r.l. werd geadviseerd door CBRE.

Capital Group is één van de grootste en meest ervaren beleggingsondernemingen ter wereld.

Bas Sijbom, Associate Leasing bij Savills in Nederland, zegt: “UN Studio is de thuishaven voor veel internationale bedrijven. De hoogwaardige, moderne kantoorruimtes en de bijbehorende faciliteiten maken dit een fijne werkomgeving. Dit wordt bevestigd door het feit dat Capital Group een langjarige huurovereenkomst heeft gesloten.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?