Ferax Vastgoed koopt zeven appartementen aan in Velp

0

Ferax Vastgoed heeft in Velp een pand aangekocht met zeven appartementen. Het pand ligt aan de Oranjestraat in Velp en is aangekocht voor € 930.000 (exclusief overdrachtsbelasting en notariskosten) en de beleggingswaarde is € 950.000. Met deze aankoop diversifieert Ferax Vastgoed haar portefeuille en verstevigt het de aanwezigheid in de regio Arnhem/Nijmegen. Tot nu toe lag de nadruk op Leiden en Den Haag en omgeving, naast panden in Arnhem, Oegstgeest, Harlingen, Rotterdam, Schiedam en Goes.

De focus van Ferax Vastgoed ligt op het bieden van betaalbare woonruimte aan groepen die problemen ondervinden op de woningmarkt: starters, singles en studenten. Ferax Vastgoed biedt deze groepen betaalbare woonruimte, en haar beleggers redelijke rendementen.

Paul Vernooijs, directeur Ferax Vastgoed, over de aankoop van de zeven appartementen in Velp: “Goed om te weten is dat de overwaarde bij leegverkoop – hoewel niet de intentie van Ferax Vastgoed dat belegt voor de langere termijn – bij aankoop al € 50.000 bedraagt. Wij zien ook in de regio Arnhem, Velp en Nijmegen de behoefte aan kleine, betaalbare woonruimte. De afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met het renoveren en verbouwen van panden tot wooneenheden voor starters, singles en studenten. En dat doen we op een renderende manier waar onze obligatiehouders van profiteren.” 

Particuliere beleggers kunnen bij Ferax Vastgoed eenvoudig participeren in vastgoed zonder de zorgen en het gedoe dat daarbij komt kijken. Als enige vastgoedbelegger in Nederland verdeelt Ferax Vastgoed alle winst, zowel die per jaar als bij verkoop van panden, onder haar beleggers.
Beleggers kunnen instappen vanaf € 25.000 en ontvangen een rente van 5%, als voorschot op een winstdeling die al snel oploopt naar circa 8% of hoger per jaar. Ferax Vastgoed geeft sinds 2017 obligaties uit en is bezig met het afronden van Serie 3 met 4.999.000 euro aan obligaties. De fondsen van Ferax zijn groeifondsen. Naarmate er geld op obligaties wordt gestort, worden er panden voor de verhuur gekocht.

Over Ferax
Ferax Vastgoed maakt woonruimte mogelijk tegen een betaalbare huurprijs in een moeilijke markt. Voor jongeren, studenten en starters zijn deze woningen een uitkomst. Voor de beleggers van Ferax Vastgoed zijn deze verhuurde woningen een stabiele belegging, met Social Impact. Ferax Vastgoed is gevestigd in Oegstgeest. De jarenlange ervaring van de initiatiefnemers in vastgoed is de basis voor een aantrekkelijk rendement.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?