Mar-Oil vestigt zich op businesspark ‘De Hulst’ in Oostrum

0

De diversiteit aan bedrijven op businesspark ‘De Hulst’ wordt wederom uitgebreid.

Mar-Oil zal zich binnenkort als nieuwe huurder vestigen aan de Loek Nelissenstraat 13 te Oostrum.

Mar-Oil is een in 2007 opgericht familiebedrijf welke via een online webwinkel wereldwijd diverse smeermiddelen, olie en brandstoffen levert.

Aan de Loek Nelissenstraat 13 krijgt Mar-Oil de beschikking over 225 m². Met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en verwarming d.m.v. van industriële infrarood is Mar-Oil, dankzij deze locatie, klaar voor de toekomst!

Businesspark ‘de Hulst’ is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst I’. De Hulst onderscheidt zich o.a. Door de uitstekende bereikbaarheid via de N270 en de A73 (1 km). Bovendien in de nabije omgeving, de haven van Wanssum en een treinstation in Oostrum.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de eigenaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?