Snelweg Transport breidt uit naar een tweede locatie in Schiedam

0

Mileway heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 3.359 m² bedrijfsruimte, 409 m² kantoorruimte en 22 parkeerplaatsen. Het bedrijfscomplex is gelegen aan de Mercuriusweg 12a in Schiedam en voorzien van onder andere 7 loading docks en 2 overheaddeuren.

Snelweg Transport is een Schiedams bedrijf, maar voorziet transport naar alle Europese bestemmingen. Door deze uitbreiding is Snelweg Transport in staat om haar activiteiten in transport- en koeriersdiensten, Europese distributie, lucht- en zeevracht, warehousing en vervaardiging van industriële verpakkingen nog verder vergroten en daarmee opdrachtgevers nog beter te bedienen.

JLL heeft de verhuurder Mileway bij deze transactie geadviseerd in collegiale samenwerking met Briq Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?