Fulfilment Achterhoek huurt logistiek bedrijfscomplex in Duiven

0

Fulfilment Achterhoek heeft een huurovereenkomst gesloten voor een logistiek bedrijfscomplex gelegen aan de Ratio 24 – 26 te Duiven. Het complex bestaat uit circa 10.109 m2 bedrijfsruimte en circa 1.751 m2 kantoorruimte. Het betreft een strategische zichtlocatie (A12) op het bedrijventerrein Centerpoort-Zuid, in de nabijheid van gerenommeerde bedrijven als Synerlogic, IKEA, Loods 5 en Makro.

Fulfilment Achterhoek B.V. is een logistiek partner voor een groot aantal e-commerce bedrijven. Ze verzorgen het volledige fulfilment proces van e-commerce bedrijven zodat deze bedrijven hun focus kunnen houden op de doorontwikkeling van hun webshop. Fulfilment Achterhoek B.V. is in 2016 gestart met haar fulfilment activiteiten en heeft in de afgelopen jaren een buitengewone groei doorgemaakt.

De verhuurder, Ratio Onroerend Goed B.V., is bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?