ORGfit neemt intrek in kantoorgebouw Athos op Maastricht-Airport

0

Op een uitstekende zichtlocatie langs de op- en afritten van de autosnelweg A2 bij Maastricht-Airport, is het kantoorgebouw Athos gelegen.

Met ingang van 1 augustus 2022 is ORGfit de nieuwe huurder van circa 450 m² kantoorruimte op de 3e verdieping. Dankzij de hoge raampartijen beschikt deze kantoorruimte over veel lichtinval en een fraai uitzicht over de omgeving. In kantoorgebouw Athos zijn ook reeds BoelsZanders Advocaten en KPMG gevestigd.

ORGfit ondersteunt organisaties bij het waarmaken van hun ambities, of het nu gaat om een beoogde verbetering of een vereiste verandering. ORGfit werkt hierbij altijd op basis van een aantal beloften die de basis vormen om bij elke uitdaging tot het meest optimale en best passende resultaat te komen. De dienstverlening van ORGfit wordt uitgevoerd vanuit kantoren in Eindhoven en Maastricht-Airport.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, waarbij het beheer wordt verzorgd door Newomij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?