What Design Can Do huurt kantoor aan de Tweede Kostverlorenkade 132 in Amsterdam

0

Savills heeft What Design Can Do (WDCD) begeleid bij hun zoektocht naar een nieuwe, passende kantoorruimte. Zij hebben hun oog laten vallen op een kantoorruimte van circa 210 m² aan de Kostverlorenkade 132 in Amsterdam.

WDCD is een internationaal platform dat publieke aandacht vraagt voor de maatschappelijke impact van design. WDCD heeft als doel het etaleren, stimuleren en benutten van de kracht van design als tool voor maatschappelijke vernieuwing.

Caroline van Duren, Consultant Tenant Representation bij Savills in Nederland zegt: “Het Tenant Representation team heeft met veel plezier samengewerkt met WDCD tijdens de zoektocht naar een passende ruimte. We zijn blij om een bijdrage te hebben kunnen leveren aan het vinden van een plek waar nieuwe creatieve ideeën kunnen ontstaan die zorgen voor een duurzamere samenleving.”

Savills heeft What Design Can Do voorzien van commercieel advies op pro bono basis. De eigenaar is bijgestaan door Van Maarschalkerwaart Makelaardij.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?