Courir opent eerste winkel in Nederland

0

De Franse retailer Courir, marktleider op het gebied van sneakers in Frankrijk, opent haar eerste vestiging in Nederland aan de Heuvelstraat 49 te Tilburg. De winkel heeft een oppervlakte van circa 256 m² op de begane grond en opent eind september 2022 de deuren. Met verhuurder OD Investments is een langjarige huurovereenkomst afgesloten.

Het merk Courir is opgericht in 1980 en richt zich op de verkoop van sneakers, kleding en modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Met circa 260 winkels in Frankrijk en 340 in Europa heeft het merk zich weten te vestigen als leider op het gebied van de sneakermode.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is exclusief vastgoedadviseur van Courir in Nederland en op zoek naar geschikte winkellocaties in de top 20 steden van Nederland. De verhuurder werd geadviseerd door Bettings O.G.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?