Twee nieuwe huurders kantoorgebouw FIVE55 in Rotterdam

0

IRIS Corporate Finance B.V. en Blockrise Capital B.V. hebben een overeenkomst gesloten voor de huur van een totaal van 835 vierkante meter kantoorruimte in het moderne kantoorgebouw FIVE55 in Rotterdam.

Het gebouw is in de jaren 90 ontworpen door de Duits-Amerikaanse architect Helmut Jahn als hoofdkantoor Credit Lyonnais wat later Fortis Bank werd. De voormalige Blaak Office Tower is nu een hoogwaardig multi-tenant kantoorgebouw onder de naam FIVE55. Het gebouw aan de Blaak is in 2020 volledig gerenoveerd en gerestyled en biedt nog enkele leegstaande vloeren. Tevens is het gebouw voorzien van een BREEAM certificering.

CBRE adviseerde de verhuurder, Cromwell Property Group (Cromwell) m.b.t. IRIS Corporate Finance. Cromwell werd m.b.t. Blockrise Capital B.V. bijgestaan door Cushman & Wakefield. Beide transacties in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?