Futurum Navum B.V. koopt een beleggingsobject in Gorinchem

0

Futurum Navum B.V. koopt een volledig verhuurd bedrijfsobject van ca. 1.687 m² bedrijfsruimte en ca. 99 m² kantoorruimte met ca. 6.288 m² buitenterrein aan de Handelskade 15-17 te Gorinchem!

Bedrijventerrein Handelskade is grofweg gelegen tussen de woonwijken Lingewijk en Haarwijk, ten westen van het Merwedekanaal en ten oosten van de spoorlijn (de Merwede Lingelijn). Het bedrijventerrein grenst aan de Stationsomgeving, die direct is gelegen ten noorden van de binnenstad. Het bedrijventerrein vormt een historisch gegroeide en reeds lange tijd aanwezige bedrijvenstrook langs het Merwedekanaal. In dit deelgebied is thans sprake van watergebonden bedrijvigheid en opslag van oliën en brandstoffen. De bedrijven liggen aan de Handelskade en boten kunnen dwars langs het kanaal worden afgemeerd ten behoeve van laden en lossen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek, trad in deze transactie op namens verkoper Handelskade Holding I B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?